BG 
КОНИ М - СТАРА ЗАГОРА, ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ - ПЕРДЕТА, ЗАВЕСИ, КУВЕРТЮРИ, ПОКРИВКИ, СПАЛНО БЕЛЬО




     
  Кони М ЕООД е производител на пердета и завеси, кувертюри, спално бельо и покривки и други, предназначени за хотели, ресторанти, както и за Вашия дом.

Фирма за интериорен текстил Кони М е със седалище и производствена база в Стара Загора, Св. Княз Борис 100 в Битовия комбинат.

Асортиментът на Кони М включва и тюл, органза, тафта, жакард, кърпи и завеси за баня.

Изработените от Кони М ЕООД текстилни изделия изпълват с естетика и лукс Вашето ежедневие, внасят топлина, нежност, комфорт и уют във Вашият дом, хотел или заведение.

Освен това, фирмата предлага и богат избор от луксозни платове.

 
         
   
Офис и Производствен цех
ул./бул. Св. Княз Борис   №100
ет.  3,  ап./ оф.  2,  (Битов комбинат)
населено място: Стара Загора
област: Стара Загора
телефон: 042 60 25 08
мобилен телефон: 0898 63 16 09
e-mail: koni-m@infojoker.com
 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Интернет страницата е изработена от www.it-advanced.com